Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه شب ایرنا، پایگاه اینترنتی اوراسیا ریویو در تحلیلی به تصمیم دولت طالبان برای ایجاد یک تیپ از بمب‌گذاران انتحاری در داخل ارتش افغانستان  اشاره کرد و نوشت که سخنگوی طالبان از طرح ایجاد یک تیپ از بمب‌گذاران انتحاری در ارتش ملی افغانستان سخن گفته است. این موضوع سبب حضور عناصر تروریست در قالب بمب‌گذاران انتحاری در درون ارتش افغانستان شده و در نهایت این ارتش را به گروهی تروریستی تبدیل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان در هفته اول از ماه ژانویه ۲۰۲۲ به رادیو اروپای آزاد گفت: ارتش افغانستان دارای «واحدی ویژه از بمب‌گذاران انتحاری» خواهد شد. مجاهدین (جنگجویان اسلامی طالبان) ما، کسانی که تیپ شهدا هستند، بخشی از ارتش افغانستان خواهند شد. اما آنها به عنوان نیرویی ویژه و تحت کنترل وزارت دفاع خواهند بود. آنها باید برای عملیات‌های ویژه مورد استفاده قرار بگیرند.

براساس این گزارش، وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد که برنامه دارد تا ارتش این کشور را با استفاده از ۱۵۰ هزار نیروی جدید متشکل از مردان دست‌چین شده و ایدئولوژیک نوسازی کند.

به گزارش بلومبرگ، طالبان در حال رقابتی جدی با  داعش است که این رقابت ایجاد یک تیپ از بمب‌گذاران انتحاری را در درون ارتش افغانستان ضروری ساخته است. داعش خراسان مسئول حدود ۱۰۰ حمله انتحاری علیه شهروندان افغانستان و پاکستان و ۲۵۰ حمله به نیروهای امنیتی آمریکا، افغانستان و پاکستان از ژانویه ۲۰۱۷ است و حملاتی را علیه طالبان نیز داشته است. داعش خراسان اعتقاد دارد که طالبان به اندازه کافی اسلام‌گرا نیست.

این پایگاه خبری با طرح این پرسش که آیا طالبان با ایجاد این تیپ بدنبال مشروعیت بخشیدن به حملات انتحاری است؟، نوشت که ترک عادت به شدت دشوار است. تا قبل از سال ۲۰۲۱ و بدست گرفتن قدرت در افغانستان با خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، طالبان به مدت ۲۰ سال حملاتی انتحاری را علیه دولت حامد کرزای و اشرف غنی انجام می‌داد. البته این بمب‌گذاری‌ها موثر بودند زیرا امکان جلوگیری و مقابله با آن از طریق برتری تکنولوژیک غربی‌ها وجود نداشت.

براساس پژوهش‌های انجام شده، بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۵ بیش از ۵هزار و ۴۳۰ بمب‌گذاری انتحاری توسط گروه‌های تروریستی در دنیا انجام شده که طالبان مسئولیت ۷۷۴ مورد آن (معادل ۱۴.۲۵ درصد) را برعهده داشته است. البته این در زمانی بود که طالبان در حال جنگ با ارتش‌های بسیار منظم و مجهز بود و چاره‌ای به جز استفاده از روش انتحاری نداشت. اما امروز آنها قدرت را در افغانستان در دست دارند و ارتشی ملی/دولتی را در اختیار دارند.

این  گزارش افزود که  طالبان اولین دولتی نیست که یک تیپ انتحاری در ارتش خود استفاده می‌کند، به خلبانان «کامیکازه» در ارتش ژاپن در جنگ جهانی دوم و تیپ «رمجاگر» در نیروی هوایی ارتش آلمان نازی، اشاره کرده است.

برچسب‌ها ذبیح‌الله مجاهد تروریسم افغانستان طالبان منطقه اوراسیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ذبیح الله مجاهد تروریسم افغانستان ذبیح الله مجاهد تروریسم افغانستان طالبان منطقه اوراسیا بمب گذاران انتحاری ارتش افغانستان یک تیپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان

پس از پیروزهایی فوتسال افغانستان که خبرهای خوشی را برای مردم این کشور مخابره کردند، دیپلمات‌های طالبان در تهران نیز برای قدردانی، میزبان تیم ملی کشورشان شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتسال افغانستان که در یک بازی جذاب در آخرین بازی با نتیجه 5 بر 3 از سد قزاقستان گذشت، اولین حضور خود را در جام جهانی فوتسال در تاریخ کشورش به ثبت رساند.

پیروزهای تیم ملی فوتسال افغانستان که سکان داری آن را «مجید مرتضایی» سرمربی ایرانی به عهده دارد، همدلی دیگری از دو ملت را این بار در عرصه ورزش روایت کرد.

سرمربی ایرانی تیم ملی فوتسال افغانستان در نشست خبری پیش از این مسابقه گفته بود: «آسیا باید باور کند که قدرتی بنام افغانستان در فوتسال وجود دارد.»

راهیابی فوتسال افغانستان به جام جهانی فوتسال، شادی و تبریک‌های پرشماری را حتی در میان مخالفان و موافقان سیاسی این کشور در پی داشت.

سخنگوی طالبان راهیابی تیم فوتسال افغانستان را به جام جهانی یک موفقیت بزرگ ورزشی خواند و در همین حال مخالفان سیاسی حکومت کنونی کابل نیز لب به تحسین گشودند.

دهمین دوره مسابقات جام جهانی فوتسال از 14 سپتامبر تا 6 اکتبر 2024 در ازبکستان برگزار می‌شود و 24 تیم در آن حضور خواهند داشت.

یک ایرانی هدایت فوتسال افغانستان را برعهده گرفتمربی مشهدی سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان شد

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • روز سخت صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی
  • نخستین تصاویر از انفجار انتحاری در بدخشان + جزئیات | ۳ نفر کشته شدند
  • وقوع انفجار در مرکز ولایت بدخشان افغانستان
  • وقوع انفجار در شمال شرق افغانستان
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد